Ketaus keptuvė 24cm Zilner ZL-3020
Ketaus keptuvė 24cm Zilner ZL-3020
Centriniame sandėlyje: Laikinai neturime
Tiekėjo sandėlyje: Laikinai neturime
- Atsiėmimas parduotuvėje (Savanorių pr. 286, Kaunas) (1-2 d.d.): 0.00€
- DPD kurjeris į namus (1-2 d.d.): nuo 3.99€
- DPD paštomatai (1-2 d.d.): 1.99€
- Omniva paštomatai (1-2 d.d.): 1.99€
-
Dėkojame savo klientams
už pasitikėjimą!
- Atsiėmimas parduotuvėje (Savanorių pr. 286, Kaunas) (1-2 d.d.): 0.00€
- DPD kurjeris į namus (1-2 d.d.): nuo 3.99€
- DPD paštomatai (1-2 d.d.): 1.99€
- Omniva paštomatai (1-2 d.d.): 1.99€
-
Dėkojame savo klientams
už pasitikėjimą!
Ketaus keptuvės ir puodai yra ilgaamžiai, patvarūs, o jų paviršius išlaiko vienodą temperatūrą. Be to, tinkamai naudojamas ketaus indas gali tarnauti amžinai, todėl juos galima perduoti iš kartos į kartą. Investuoti į ketaus indus – protingas pasirinkimas.
Aukštos kokybės ketaus keptuvė suteiks maistui ypatingą skonį! Ketaus keptuvė labai gerai išlaiko šilumą ir tolygiai ją paskirsto. Dėl tokių ketaus savybių Jūsų ruošiamas maistas iškeps tolygiai. Aukštos kokybės impregnuotos ketaus keptuvės nereikia papildomai paruošti (išdeginti). Naudokitės iš karto, tik nepamirškite po kepimo išplauti, nusausinti ir įtrinti aliejumi!
Su ketaus keptuve Jūsų patiekalai virs tikru, nepamirštamo skonio, šedevru! Profesionalūs šefai žino, kad tradicinis kepimas ir rūkymas yra ne vieninteliai būdai paruošti maistą ant žarijų.
- Keptuvė pagaminta iš ketaus;
- Keptuvės skersmuo (su ausytėmis) 24 cm;
- Aukštis: 4,5cm;
- Keptuvės rankena iš ketaus;
- Galima naudoti orkaitėje 200-220 °C temperatūroje:
- Tinka visoms viryklėms: dujinėms, keramikinėms, indukcinėms, elektrinėms.
Ketaus keptuvės lydinį sudaro 95% geležies, ir ji, kitaip nei aliuminio keptuvės, neturi nesvylančių dangų sluoksnių, kuriems pasižeidus gali pradėti svilti maistas. Pagrindinė priežastis, kodėl maistas ketaus keptuvėje gali prisvilti – tai per didelė viryklės kaitra. Kitaip tariant, geležis per daug įkaista ir ima traukti maistą. Gaminant maistą ketaus keptuvėje kaitrą rekomenduojame mažinti labiau, negu atrodo yra reikalinga, o esant būtinybei – ją didinti tik iš lėto. Optimali mėsos kepimo temperatūra – maždaug 185°C, žuvies – 170°C, o kiaušinių – tik apie 160°C.
Ilgainiui naudojant ketaus keptuvę, maistas gali imti svilti dėl keptuvėje likusių maisto likučių. Šiuo atveju itin svarbu tinkamai prižiūrėti keptuvę.
CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Atsiliepimų apie šią prekę kol kas nėra.
Gauk savo 3 Eur nuolaidą!
Užsiprenumeruok naujienlaiškį ir iš kart gauk 3 Eur nuolaidą!
Gauk savo 3 Eur nuolaidą!
Užsiprenumeruok naujienlaiškį ir iš kart gauk 3 Eur nuolaidą!